Oferta nga Fibank

Promovimet dhe produktet në fokus

 • Depozita e Hapur

  Depozita e Hapur

  Interes i lartë deri në: - 6.5% në Lekë - 4.5% në Euro, Dollarë

 • Kredi Hipotekore 5 Yje

  Kredi Hipotekore 5 Yje

  Bëni ëndrrat tuaja realitet! Kredi hipotekore nga Fibank duke financuar deri në 100% të planit të investimit.

 • Llogari Kursimi 2023

  Llogari Kursimi 2023

  Ky produkt i ri ju jep mundesine qe ti menaxhoni me mire kursimet sipas qellimeve dhe nevojave tuaja personale.

 • Karta Krediti VISA NGA FIBANK

  Karta Krediti VISA NGA FIBANK

  👉 Karta GATI në dorën tënde për 3 ditë! 👉 0 Komision për të gjitha pagesat në çdo pikë shitje. 👉 Karta mund të lëshohet në 3 monedha LEK, EUR ose USD.

 • Kredi konsumatore Digital

  Kredi konsumatore Digital

  Kredi konsumatore Digital është për të gjithë ju që jeni të interesuar të kryeni të gjithë proçesin e aplikimit për kredi vetëm Online pa qenë e nevojshme për tu paraqitur në degë! Shuma maksimale e financimit deri në 500 000 ALL

 • Kredi Konsumatore Premium

  Kredi Konsumatore Premium

  Kredi Konsumatore Premium për të gjithë ju që jeni të interesuar të aplikoni për kredi me Fibank! Shuma maksimale e financimit deri në 3 000 000 Lekë.

 • Fibank dhe Booking.com

  Fibank dhe Booking.com

  Nëpërmjet një partneriteti unik midis Fibank dhe Booking.com, kartat Fibank ju japin mundësinë të kurseni deri në 7% të çmimit për rezervime të kryera në booking.com përmes linkut: https://www.booking.com/

 • Llogari Kursimi

  Llogari Kursimi

  Ky produkt i ri ju jep mundësinë që ti menaxhoni më mirë kursimet tuaja sipas qëllimeve dhe dëshirave që ju keni.

 • Kredi e Shpejtë Pa Interes

  Kredi e Shpejtë Pa Interes

  Kredia konsumatore e shpejtë është një mënyrë e lehtë dhe e arritshme për të marrë fondet që ju nevojiten për shpenzime për arsye shëndetësore në spitaleve private ose për financim të blerjeve të produkteve/ shërbimeve të ndryshme të ofruara nga klientë biznesi me të cilët banka ka një marrëveshje të nënshkruar.

 • Fibank Mobile

  Fibank Mobile

  Platforma dixhitale Fibank është shërbimi elektronik bankar i ofruar nga Fibank Albania, përmes të cilit ju mund të kryeni veprime të ndryshme bankare duke përdorur telefonin, kompjuterin ose tabletin.

 • Pagesa Utilitare

  Pagesa Utilitare

  Kurseni kohë me pagesat!

 • Paketa Fibank

  Paketa Fibank

  Tërhiq pagën në Fibank dhe përfitoni nga oferta speciale "Paga Fibank" për produkte dhe shërbime enkas për ju. Paketa është e fokusuar në ofrimin e kushteve më preferenciale në një kohë rekord.