Menu e shpejtë

Kursi kembimit

perditesuar ne 2021-05-13 20:30.

Blerje Shitje
USD/ALL 99.30 103.30
USD/EUR 0.8074 0.8413
USD/GBP 0.6797 0.7374
Blerje Shitje
GBP/ALL 140.10 146.10
GBP/EUR 1.1263 1.2035
GBP/USD 1.3562 1.4713
Blerje Shitje
EUR/ALL 121.40 124.40
EUR/GBP 0.8309 0.8879
EUR/USD 1.1886 1.2386
Blerje Shitje
ALL/EUR 0.0080 0.0082
ALL/GBP 0.0068 0.0071
ALL/USD 0.0097 0.0101
më shumë

Paketa Fibank – Perfitoni Maksimumin!

Oferta speciale "Paga Fibank" për produkte dhe shërbime krijuar enkas për ju.

Lajme nga Fibank

Fibank ka ndërmarrë masat maksimale për të parandaluar përhapjen e Covid 19 në ambjentet e bankës në funksion të sigurisë së punonjësve, klientëve dhe partnerëve të biznesit.

 


Te nderuar kliente,

Deshirojme t’ju bejme me dije se ne kuader te ligjit nr.4/2020 date 30.01.2020 per “Shkembimin automatik te informacionit” per llogarite financiare, Juve dhe Bankes se Pare te Investimeve -Albania Sh.A (Fibank) i kane lindur disa detyrime ligjore te cilat duhen permbushur. Jeni te lutur te paraqiteni personalisht ne nje nga deget e bankes per tu njohur me kerkesat e ketij ligji si edhe per te plotesuar formularin e vetedeklarimit me te dhenat tuaja personale tatimore, brenda dates 15.05.2020. Nese nuk e plotesoni formularin e vetedeklarimit ne dege, mund ta dergoni me poste apo te skanuar me e-mail nga adresa juaj e deklaruar prane Bankes ne adresen tone te e mailit vendosur ne dispozicion. Permbushja e kerkesave te ligjit nr.4/2020 per “Shkembimin automatik te informacionit” eshte detyrim ligjor per te gjithe klientet e bankave te nivelit te dyte ne Shqiperi. Mosraportimi apo raportimi i pasakte konsiderohet shkelje administrative referuar detyrimeve te parashikuara ne nenin 12 te ligjit.

Informacioni i detajuar

Faleminderit qe keni zgjedhur Fibank!