Karta Krediti VISA NGA FIBANK

Avantazhet e kartës Fibank:  

👉 Karta GATI në dorën tënde për 3 ditë! 
👉 0 Komision për të gjitha pagesat në çdo pikë shitje. 
👉 Karta mund të lëshohet në 3 monedha LEK, EUR ose USD.

 

 • Pa limit transaksionesh
 • Tërheqje e plotë e limitit në ATM
 • Limiti ditor ndryshohet në bazë të kërkesës së klientit
 • 0 komisione për pagesat POS
 • Blerje kudo online si edhe në dyqane, hotele, restorante, agjenci udhëtimi, etj

Aplikimi: 

Ju mund të aplikoni për një kartë krediti nga Fibank në një nga mënyrat e mëposhtme:

 • Apliko KETU. Pasi karta juaj të jetë aprovuar brenda 3 ditësh ju do të njoftoheni për të tërhequr kartën tuaj në degën që keni përzgjedhur tek formulari i aplikimit për kartë online.
 • Duke vizituar njërën nga degët e Fibank dhe duke plotësuar formularin e aplikimit për kartë, ku do të njoftoheni menjëherë për limitin e kartës dhe datën se kur karta do të jetë gati.

Dokumentat:

 • Keni nënshtetësi Shqiptare dhe jeni rezidentë
 • Jeni mbi 18 vjeç
 • Kartë identiteti/Pasaportë
 • Dokument për verifikim adrese