Karta Krediti per Agjenci Turistike

Fibank ofron një mundësi të shkëlqyer për çdo Agjenci Turistike në Shqipëri

 

Kartë krediti me limit të paraaprovuar  1.000 Euro!

  • 0 komision mirëmbajtje për vitin e parë
  • Në monedhën LEK, EUR ose USD 
  • Pa limit transaksionesh
  • 0 komision për pagesat me POS 
  • Tërheqje e plotë e të gjithë shumës në ATM
  • Limiti ditor përcaktohet sipas dëshirës

 

*Superdeal për çdo agjent !!! 

1.000 Lekë bonus për çdo kartë krediti të aktivizuar në emër të klientit. 

 

Çdo klient që vjen për shërbimet tuaja, ka mundësi të përfitojë Kartë krediti me limit të paraaprovuar 500 EUR

Për çdo klient që pajiset me një kartë në Fibank Ju keni mundësi të fitoni një bonus - 1.000 lekë 

 

Proçesi është i thjeshtë dhe komod:

1 - Agjenti i Agjencisë turistike flet me klientin për avantazhet e Kartës së Kreditit në Fibank 

2 - Nëse klienti është i interesuar, agjenti dërgon një kopje të kartës së Identitetit dhe nr e telefonit në Fibank 

3 - Punonjësi i dedikuar nga Fibank do proçedojë me kartën dhe do kontaktojë me klientin

4 - Bonusi jepet për çdo kartë të aktivizuar pasi klienti kryen veprimin e parë me kartë

 

Ju mund të kontaktoni direkt me përfaqesuesen e Fibank për çdo detaj që mund t’ju duhet.

Anjeza Çuedari - Branch Network Coordinator a.cuedari@fibank.al