Ari dhe Numizmatika

Pllaka Floriri

Pllakat e floririt të ofruara nga First Investment Bank prodhohen në Zvicër nga kompania botërore e përpunimit të arit Argor Heraeus SA me urdhër të bankës më të madhe Zvicerane, UBS. Pllakat kanë formë drejtkëndëshe dhe janë bërë prej ari të pastër me shenjën 999.9 / 1000 (ar 24 karat). Ne gjithashtu ofrojmë medalione, të prodhuara në një nga rafineritë më të mëdha të metaleve të çmuara në botë, Valcambi, për Credit Suisse. 
Banka e Parë e Investimeve shet medalione prej 1, 2, 5, 10, 20, 50 dhe 100 gram.

Vërtetësa e pllakave garantohet nëpërmjet një çertifikate origjinaliteti!