Njoftime me e-mail

Njoftohuni në kohë reale me e-mail për veprimet me kartë.

Duke marrë një e-mail për cdo veprim me kartën tuaj, ju mund të mbroheni nga veprime të pa-autorizuara dhe te jeni në dijeni mbi çdo përdrom të kartës. Ky shërbim ju mundëson të njoftoheni edhe mbi këstin e kredisë, detyrimet e kartës, etj.

Informohuni më tepër pranë degëve Fibank ose në qëndren tonë te kontaktit.