Zero stres per jete!

back

Zero Stres Perjete

Këtë verë Fibank vjen me një ofertë fantastike! Filloni pushimet me kartën e kreditit "Zero stres përjetë", sepse kjo kartë nuk ka komision mirëmbajtje për gjatë gjithë kohës së përdorimit të saj!

Periudha e fushatës Maj 2017 deri në dt 31.12.2017

Oferta është e vlefshme për të gjithë klientët e rinj dhe ata ekzistues të cilët plotësojnë kriteret e mëposhtme:

 • Kanë një historik të mirë me produkte kredie (si kredi, kartë krediti ose overdraft etj) prej 6 ose më shumë muajsh në cilëndo nga Bankat e tjera në Shqipëri.
 • Në rast se aplikanti nuk ka një produkt kredie në Banka të tjera atëherë duhet të ketë një marrëdhënie me Fibank prej një viti ose më shumë.
 • Të kenë shtetësi shqiptare
 • Mosha minimale 18 vjeç
 • Mosha maksimale 65 vjeç për meshkuj dhe 60 vjeç për femra.

Kushte të përgjithshme:

 • Karta ofrohet në tre monedha Euro, Leke dhe USD
 • Limit i paraprovuar 50,000 lekë (300 EUR ose 300 USD)
 • Aplikim dhe aprovim i menjëhershëm
 • 0 komision mirëmbajtje
 • 0 komision për blerje në dyqane dhe internet
 • 0 komision për tërheqje në ATM-të Fibank deri në fund të vitit 2017

Dokumentat për aplikim:

 • Kartë identiteti
 • Faturë utilitare (OSHEE ose Uji) e muajve të fundit të adresës ku banoni

Kartat

Lidhje e Shpejte