back

Prone ne Tirane, prane City Park.

Truall

Siperfaqja: 1350 m2
Adresa: Tirane, Fshati Gjokaj
Detaje: Prona ndodhet ne Tirane, menjehere pas qendres tregetare City Park, ka nje siperfaqe prej 1350m2 dhe paraqet mundesi te pershtatshme zhvilllimi. Aktualisht prona eshte e mbjelle me vreshta rrushi ne faze prodhimi.
Cmim Reference:  22,000 EUR

Kontakti: Arian Krypci +355 68 40 87 098