back

Trajnimi me teme: “Marredhenie pune” ne bashkepunim me kompanine e trajnimeve profesionale EPPC Albania & Kosovo.

06 qershor 2019

Trajnimi "Marrëdhënie pune" për kategorinë e menaxhimit të mesëm "Shefi i departamenteve dhe menaxherët e degëve" që do të sigurohet nga kompania e trajnimit profesional "EPPC Albania & Kosovo". Fokusi i këtij trajnimi është që të ndihmojë menaxherët e Fibank të njohin dhe të identifikojnë qasjen e tyre ndaj marrëdhënieve në punë. Ky trajnim do të ndihmojë menaxherët të identifikojnë dhe kuptojnë dallimet në qasjet e kolegëve të tjerë dhe të modifikojnë sjelljen e tyre në përputhje me rrethanat. Është kjo modifikim, i lidhur me aftësitë e mira ndërpersonale dhe të komunikimit që do t'u lejojë atyre të përmirësojnë marrëdhëniet.

 

 

 

Comments

0
Leave a comment
  • No comments


Leave a comment

Rreth Nesh