back

Rezervo me Booking.com

Përfitoni ulje nga 3%-8% në çdo rezervim me booking.com duke përdorur kartën Fibank!

Fibank dhe booking.com nëpërmjet një partneriteti unik vjen me një ofertë fantastike. Nëse rezervon një hotel, një apartament ose nje shtëpi pushimi me kartën Fibank perfiton zbritje ne cmimin e hotelit fillon nga 3% të shumës që paguan në cilindo nga hotelet e rrjetit booking.com.

Si perfitohet kjo ulje?

  1.  Zgjidh qytetin, datat e qëndrimit edhe hotelin në kutinë blu më poshtë
  2.  Kryej rezervimin e hotelit në datat e dëshiruara me kartën Fibank!
  3.  Pas qendrimit, Fibank do ju rimbursojë në kartën tuaj zbritjen!

Kliko këtuhttp://Travel.fibank.al

Shembull:
Nëse kryeni një rezervim hoteli për disa net dhe shuma totale e rezervimit është 450 EUR përfitoni rimbursim në kartë deri në vlerën 25 EUR!

Kartat

Lidhje e Shpejte