back

Rezervo me Booking.com

Kliko këtuhttp://Travel.fibank.al

Përfitoni ulje deri ne 7% duke rezervuar me kartat Fibank!

Fibank dhe booking.com nëpërmjet një partneriteti unik vjen me një ofertë fantastike. Nëse rezervon duke perdorur karten Fibank perfiton zbritje (rimbursim ne karte) nga cmimi i hotelit nga 2% deri ne 7% të shumës.

Si perfitohet kjo ulje?

  1. Zgjidh qytetin, datat e qëndrimit edhe hotelin në linkun më lart
  2. Kryej rezervimin e hotelit në datat e dëshiruara me kartën Fibank!
  3. Pasi te vizitoni dhe largoheni nga hoteli Fibank njoftohet per qendrimin tuaj.
  4. Fibank do ju rimbursoje (depozitoje) në kartën tuaj zbritjen deri ne vleren 7% te totalit!

Shembull:
Nëse kryeni një rezervim hoteli për disa net dhe shuma totale e rezervimit është 450 EUR. Ne fund te muajit pasardhes Fibank njoftohet per qendrimin tuaj dhe ju perfitoni rimbursim ne karte ne vleren 20 EUR (4.5% per kete rast mesatar)!

Oferta

Lidhje e Shpejte