Bli me Fibank

back

Bli me kartat Visa Fibank

Shijo Sezonin Me Kartat Pa Kontakt Visa Nga Fibank!

Kete sezon Fibank vjen me dhurata fantastike! Perdorni karten e kreditit Visa nga Fibank duke kryer sa me shume blerje ne cdo pike shitje (POS) pa kontakt ne Shqiperi dhe behuni pjese e dhuratave fantastike!

Kushte te pergjithshme:

 • Periudha e fushates 15 Gusht 2020 deri ne daten 31 Dhjetor 2020
 • Per kartat e kreditit dhe debitit individuale VISA Classic & VISA Gold
 • Kartat nuk duhet te jene me vonese 6 muajt e fundit.
 • Fushata eshte e vlefshme per te gjithe transaskionet ne cdo pike shitje (POS) pa kontakt ne Shqiperi
 • Transaksionet ne bankomate (ATM) nuk perfshihen ne fushate
 • Minimumi deri ne 5 transaksione ne cdo pike shitje (POS) pa kontakt ne Shqiperi deri ne dt 31/12/2020
 • Stafi i Fibank nuk eshte i perfshire ne kete fushate
 • Perzgjedhja e fituesve do te behet ne baze klienti
 • Ne fund te cdo muaji do te shpallen fitues te gjithe ata kliente qe kane: “Kryer nr. me te larte te transaksioneve deri ne dt 31/12/2020”

Fushata ju mundeson kupona dhurate ne te gjithe dyqanet e Fashion Group:

 1. SPRINGFIELD
 2. GOLDEN POINT
 3. TERRANOVA
 4. PRENATAL
 5. MANGO
 6. CARPISA
 7. PARFOIS
 8. OKAIDI
 9. GEOX

Shperblimet e Fituesve:

 • Klienti fitues do te kontaktohet nga stafi i Fibank per tu njoftuar per cmimin dhe per te vazhduar me procedurat me tej. Klientit do ti kerkohet te paraqitet ne nje nga deget e Fibank per te terhequr kuponat dhurate ne perputhje te plote me kushtet e fushates.
 • Kujdes! Fituesit duhet te terheqin cmimin e tyre me nje dokument identifikimi (Karte Identiteti ose Pasaporte) brenda dy muajve nga data e shpalljes fitues. Ne rast mosparaqitjeje per te terhequr cmimin deri ne afatin e percaktuar, fituesit do te humbasin te drejten per marrjen e tij.
 • Fibank Albania Sh.a. ka te drejte te mbylle / anulloje fushaten para afatit te percaktuar.
Kartat

Lidhje e Shpejte