back

Truall dhe Ndertese Kucove

 

Apartament

Siperfaqja: 4300 m2
Adresa: Prona ndodhet ne Fshatin Topi, Kuçovë.
Detaje: Truall i pershtatshem per zhvillim agrikulture si dhe ndertese ne Fshatin Topi te rrethit Kucove.
Cmim Reference: I Negociueshem

Kontakti: Erivin Ceca +355 69 58 09 651

Foto Slideshow