back

Truall dhe Ndertese 273/11

Truall dhe Ndertese


Siperfaqja: 7700m2

Adresa: Prona ndodhet ne rrugen nacionale Fier - Lushnje, 100 metra larg rrethrotullimit te Kolonjes.

Detaje: Eshte e pajisur me depozita per tregetim karburanti si dhe eshte konceptuar si biznes per tregetimit te karburanteve si dhe show room tregetimi automjetesh

Cmim Reference: 320'000 Euro - 350'000 Euro.

Kontakti: Sokol Gerco +355 69 39 57 141

Foto Slideshow