back

Kredia Konsumatore nga Fibank

Me nje Kredi Konsumatore nga Fibank ju mund te mbuloni shpenzimet tuaja te papritura, te blini pajisje dhe mobilje te reja per shtepine tuaj, te financoni studimet  jashte shtetit ose te beni cdo deshire tjeter  realitet.

Kreditë konsumatore të ofruara nga Fibank kanë kushte të ndryshme dhe  të përshtatshme sipas nevojave te klientit

Kredia konsumatore nga Fibank ofron:

Monedha
Tipi i Kredise
Pagesa
Afati i Kredise
Kolaterali
Shuma e Kredise
Kredi Konsumatore

Lidhje e Shpejte