back

Kredi Hipotekore nga Fibank

Me një Kredi Hipotekore nga First Investment Bank ju mund të blini nje shtepi te re, pajisje dhe mobilje të reja për shtëpinë tuaj, të financoni studimet  jashtë shtetit ose të bëni cdo dëshirë tjeter  realitet.

Kreditë hipotekore  nga Fibank ofrojnë  kushte të favorshme dhe të përshtatshme sipas nevojës së klientit.                       

Monedha
Tipi i Kredise
Pagesa
Afati i Kredise
Kolaterali
Shuma e Kredise
Kredi Hipotekore

Lidhje e Shpejte