back

MikroKredia

Banka e Parë e Investimeve ofron mundësi të ndryshme për kreditimin e prodhuesve, tregtarëve dhe punonjësve të pavarur. Zgjedhja e huasë varet nga objektivat e biznesit që keni vendosur. Ju mund të merrni kredi që i përshtatet më së miri nevojave tuaja pasi të jeni konsultuar me një oficer kredie të bankës.

Monedha
Tipi i Kredise
Pagesa
Kolaterali
MikroKredia

Lidhje e Shpejte