Kursi i Këmbimit

Kursi i kembimit perditesuar ne 2018-06-23 04:00.

Monedha Blerje Shitje
EUR / ALL 124.15 128.15
USD / ALL 105.90 110.90
GBP / ALL 141.04 147.04
GBP / EUR 1.1006 1.1844
USD / EUR 0.8413 0.8782
ALL / EUR 0.0078 0.0081
ALL / GBP 0.0068 0.0071
EUR / GBP 0.8443 0.9086
USD / GBP 0.7203 0.7863
GBP / USD 1.2717 1.3884
ALL / USD 0.0090 0.0094
EUR / USD 1.1387 1.1887

Banka e Shqipërisë e shpall kursin fiks te këmbimit cdo ditë në orën 12.00 - 13.00. 

Për shuma më të mëdha se 1000 Euro (ose ekuivalente në monedha të tjera) ju lutem kontaktoni me Departamentin e Thesarit për të marrë kurs preferencial. Kursi zyrtar i këmbimit është subjekt i ndryshimeve që reflektojnë tregjet ndërkombëtare monetare.

Për tarifa dhe komisione që paguhen nga llogaria juaj në bankë kursi i këmbimit që do aplikohet është kursi fiks i këmbimit i paracaktuar nga Banka e Shqipërisë.

Lidhje e Shpejte