back

Oferta nga Fibank

 • Super Bonus me karten e kreditit VISA nga Fibank!

  APLIKO PËR KARTË KREDITI VISA DHE FITO 1,000 LEKË!SUPER BONUS ME KARTËN E KREDITIT VISA NGA FIBANK more
 • Depozita Fibank

  Ne Fibank gjen jo vetem interesat me te larta por edhe nje pakete sherbimesh pa komisione! Me hapjen e nje depozite te re, merr pa komisione: Mobile Banking, pagesat e sherbimeve, karte debiti e krediti dhe kredi konsumatore pa komision aplikimi. Kjo oferte eshte e vlefshme deri ne fund te muajit Shtator. more
 • Oferta Fantastike Me Kartat Visa Fibank!

  Këtë sezon Fibank vjen me dhurata fantastike! Përdorni kartën e krediti Visa nga Fibank duke kryer sa më shumë blerje në cdo pike shitje (POS) pa kontakt në Shqipëri dhe bëhuni pjesë e dhuratave fantastike që do të shpërndahen çdo muaj! more
 • #pushimeneShqiperi

  Çdo klient i Fibank Albania, mund të përfitojë deri në 20% ulje në disa nga hotelet më të mira ne Shqiperi, si në bregdetin Jon (Sarandë), edhe ne Adriatik (Lezhë) apo në qytetin e një mijë e nje dritareve, Berat! more
 • Kartat Contactless

  Kartat Gati ne 24 Ore. Paguan pa kontakt. Paguaj me karten Contactless dhe qendro i sigurt. Bli produkte te ndryshme, bej pagesat online. Merr karten Fibank ne 24 ore. more
 • Kredi Hipotekore 100% financim!

  Kredi Hipotekore 100% financim!Afat deri ne 30 vjet. 100% financim te investimit Pa sigurim jete. more
 • Llogari Kursimi

  Llogari Kursimi Depoziton dhe terheq kurdo Nuk humb asnje dite interesin e larte. more
 • Fibank mundëson pagesën automatike të faturës së energjisë elektrike!

  - Shërbimi automatik i debitimit të llogarisë - Ky shërbim ju ofron që në çdo datë të zgjedhur nga ju, të debitohet automatikisht llogaria juaj për faturën mujore të energjisë elektrike.Në datën e zgjedhur, mjafton vetëm që ju të keni fonde të mjaftueshme në llogarinë nga ku është urdhëruar kjo pagesë". more
 • Paketa "Personat Fizik"

  Paketa Fibank per Personat Fizik dhuron: Mirembajtje llogarie - FALAS; Pagesat e taksave dhe sigurimeve shoqerore - FALAS; Karte krediti per biznese - FALAS per 1 vit; Kredi konsumatore me 1% më pak se norma standarde; Financim i 6 pagave për stafin tuaj; more
 • Kredi per cdo qellim!

  Kredite ne Fibank ofrohen me norma interesi konkuruese dhe me fleksibilitet te larte qe nga momenti i aplikimit e deri ne aprovimin e saj!Jeni te mirepritur te perfitoni produkte kredie ne cdo dege Fibank! more
Oferta

Lidhje e Shpejte