back

Produkte Kursimi (depozita, llogari kursimi)

Ju mund të investoni paratë tuaja në Fibank, duke zgjedhur midis një shumëllojshmëri depozitash, që banka ofron.

Për të përcaktuar se cila depozitë do të jetë më e përshtatshme për nevojat tuaja, zgjidhni kriteret që duhet të përputhen me të.

Kriteret e përzgjedhjes:

Monedha
Afatet e Depozites
Karakteristikat e depozites
  • Depozita Dinamike

    Depoziten Dinamike 4 vjecare, te tipit progresiv me norma interesi vertet konkuruese.

    Më Shumë
  • Depozita e Hapur

    Nese deshironi qe fondet tuaja te jene ne dispozicionin tuaj pa asnje kufizim dhe te marrin interes te larte mbi to, atehere "OPEN DEPOSIT" nga Fibank eshte per ju.

    Më Shumë
Kursime dhe depozita

Lidhje e Shpejte