back

Produkte Kursimi (depozita, llogari kursimi)

Ju mund të investoni paratë tuaja në Fibank, duke zgjedhur midis një shumëllojshmëri depozitash, që banka ofron.

Për të përcaktuar se cila depozitë do të jetë më e përshtatshme për nevojat tuaja, zgjidhni kriteret që duhet të përputhen me të.

Kriteret e përzgjedhjes:

Monedha
Afatet e Depozites
Karakteristikat e depozites
  • Llogari Kursimesh

    Menaxhoni me mire kursimet sipas qellimeve dhe deshirave tuaja. Depozitoni parate ne nje periudhe qe e caktoni vete ju, dhe terhiqni kur te deshironi nga kjo llogari kursimesh pa humbur interesat.

    Më Shumë
Kursime dhe depozita

Lidhje e Shpejte