back

Produkte Kursimi (depozita, llogari kursimi)

Ju mund të investoni paratë tuaja në Fibank, duke zgjedhur midis një shumëllojshmëri depozitash, që banka ofron.

Për të përcaktuar se cila depozitë do të jetë më e përshtatshme për nevojat tuaja, zgjidhni kriteret që duhet të përputhen me të.

Kriteret e përzgjedhjes:

Monedha
Afatet e Depozites
Karakteristikat e depozites
 • Depozita "Rekord"

  Kombinim i interesave te larta dhe pageses se menjehereshme te te gjithe shumes se interesit ne diten e depozitimit.

  Më Shumë
 • Depozita "Strategji"

  Ju nuk duhet te shqetesoheni me per zhvleresimin e monedhes ne te cilen ju keni depozituar kursimet tuaja. Tani, lehtesisht ju mund te urdheroni per te kthyer monedhen e depozites suaj ne nje tjeter monedhe.

  Më Shumë
 • Depozita "Surpriza Çufo"

  Depozita e Kursimeve per FEMIJET - ofron dhuraten e duhur per femijet tuaj, niperit dhe te afermit.

  Më Shumë
 • Depozita "Vitet e Arta"

  LLogaria e depozites "Vitet e Arta" eshte menduar posacerisht per ju, pensioniste, dhe ju ofron kushte preferenciale

  Më Shumë
 • Depozita Standart

  Nuk kerkohet shume minimale per hapjen e llogarise dhe interesit te akumuluar.

  Më Shumë
Kursime dhe depozita

Lidhje e Shpejte