back

LLogari per Pensionistet

Sill 5 miq dhe perfito 3,000 Leke dhurate ne Llogari!

Me kalimin e pensionit në Fibank ju mund të përfitoni:

Tërhiqni pensionin çdo ditë të muajit

 • Llogari rrjedhëse pa komision
 • Pagesat e faturave si: uji dhe dritat, pa komision
 • Kartë debiti e lidhur me llogarinë e pensionit 
 • Depozitë me afat "Vitet e Arta" me interesat më të mira krijuar posaçërisht për ju! 
 • Nuk kërkohet shumë minimale për hapjen e llogarisë
 • Overdraft një pagë e paraaprovuar

Me ju, nuk dalin në pension dhe ëndrrat tuaja!

 • Kredi personale për çdo dëshirë
 • Afat 5 vjeçar
 • Vetëm një bashkëkredimarrës
Nëse ju zgjidhni të merrni pensionin tuaj në Fibank ju lutem vizitoni degën tonë më të afërt. Për gjithçka tjetër kujdesemi ne!

 

 • Librezë Pensioni 
 • Karte Identitetit
 • Nenshkruani kontrate per hapjen e llogarise ne Fibank

 

 • Llogari rrjedhëse pa komision
 • Nuk kërkohet shumë minimale për hapjen e llogarisë
 • Pagesat e faturave si: uji dhe dritat, pa komision

Per me teper shiko Kushtet e Punes ne Fibank.

Termat dhe Kushtet (Tarifat) e Bankës së Parë të Investimeve

Llogarite

Lidhje e Shpejte