back

Çmime ne 2010

Fibank mori çmimin e pozicionimit në treg në renditjen e edicionit të 14-të të "Banka e vitit" çmime vjetore të bankës për vitin 2010.

Çmimet u prezantuan në një ceremoni festive në Hotel Sheraton më 6 korrik, 2011.Organizatorët deklaruan se Fibank ka arritur shkallën më të te kapitalit të tërhequr nga depozitat e familjeve dhe kompanive në vend dhe arriti që në çmimin më të ulët dhe te kthej shumicën e këtyre parave në ekonominë bullgare.

Fibank ka marrë nga Deutsche Bank cmimin prestigjioz "Euro STP Excellence Award 2010 "

First Investment Bank iu dha cmimi prestigjioz nga Deutsche Bank"Ekselencës Euro STP 2010".
Çmimi i është dhënë Fibank për cilësi të jashtëzakonshme dhe përmbushjen e standardeve të larta botërore në aspektin e transfertave ndërkombëtare në EUR dhe arritjen e përpunimit automatik të 97,36% të transfertave te dërguar nga Fibank të Deutsche Bank.

Çmime