back

#LoveSummerTravel

03 gusht 2017

Bëhuni pjesë e konkursit veror me Fibank: #LoveSummerTravel për imazhet që marrin më shumë "Komente", reagime "Love" si dhe...

Për më tepër informacion mbi çmimet e fituesve na ndiqni në faqen tonë në Facebook: https://www.facebook.com/Fibank.Albania.

Për kushtet e konkursit klikoni në: https://www.facebook.com/notes/fibank-albania/kushtet-e-konkursit-lovesummertravel/1536343329729242

Për albumin: #LoveSummerTravel klikoni në:
https://www.facebook.com/pg/Fibank.Albania/photos/?tab=album&album_id=1536504269713148

LoveSummerTravel

Fibank ju uron një verë të këndshme!

Comments

0
Leave a comment
  • No comments


Leave a comment

Rreth Nesh