back

Produkte Kursimi (depozita, llogari kursimi)

Ju mund të investoni paratë tuaja në Fibank, duke zgjedhur midis një shumëllojshmëri depozitash, që banka ofron.

Për të përcaktuar se cila depozitë do të jetë më e përshtatshme për nevojat tuaja, zgjidhni kriteret që duhet të përputhen me të.

Kriteret e përzgjedhjes:

Monedha
Afatet e Depozites
Karakteristikat e depozites
 • Depozita "Rekord"

  Kombinim i interesave te larta dhe pageses se menjehereshme te te gjithe shumes se interesit ne diten e depozitimit.

  Më Shumë
 • Depozita "Strategji"

  Ju nuk duhet te shqetesoheni me per zhvleresimin e monedhes ne te cilen ju keni depozituar kursimet tuaja. Tani, lehtesisht ju mund te urdheroni per te kthyer monedhen e depozites suaj ne nje tjeter monedhe.

  Më Shumë
 • Depozita "Surpriza Çufo"

  Depozita e Kursimeve per FEMIJET - ofron dhuraten e duhur per femijet tuaj, niperit dhe te afermit.

  Më Shumë
 • Depozita "Vitet e Arta"

  LLogaria e depozites "Vitet e Arta" eshte menduar posacerisht per ju, pensioniste, dhe ju ofron kushte preferenciale

  Më Shumë
 • Depozita 2 Vjecare Oferte

  Nese deshironi qe fondet tuaja te kene interesin me te mire...

  Më Shumë
 • Depozita Dinamike

  Depoziten Dinamike 4 vjecare, te tipit progresiv me norma interesi vertet konkuruese.

  Më Shumë
 • Depozita e Hapur

  Nese deshironi qe fondet tuaja te jene ne dispozicionin tuaj pa asnje kufizim dhe te marrin interes te larte mbi to, atehere "OPEN DEPOSIT" nga Fibank eshte per ju.

  Më Shumë
 • Depozita Standart

  Nuk kerkohet shume minimale per hapjen e llogarise dhe interesit te akumuluar.

  Më Shumë
 • Llogari Kursimesh

  Menaxhoni me mire kursimet sipas qellimeve dhe deshirave tuaja. Depozitoni parate ne nje periudhe qe e caktoni vete ju, dhe terhiqni kur te deshironi nga kjo llogari kursimesh pa humbur interesat.

  Më Shumë
Kursime dhe depozita

Lidhje e Shpejte