Kursi i Kembimit

Kursi i kembimit perditesuar ne 2019-12-14 19:30.

Monedha Blerje Shitje
EUR / ALL 120.90 123.90
USD / ALL 107.50 111.50
GBP / ALL 144.50 149.50
GBP / EUR 1.1663 1.2366
USD / EUR 0.8758 0.9159
ALL / EUR 0.0081 0.0083
ALL / GBP 0.0067 0.0069
EUR / GBP 0.8087 0.8574
USD / GBP 0.7191 0.7716
GBP / USD 1.2960 1.3907
ALL / USD 0.0090 0.0093
EUR / USD 1.0918 1.1418

Banka e Shqipërisë e shpall kursin fiks te këmbimit cdo ditë në orën 12.00 - 13.00. 

Për shuma më të mëdha se 1000 Euro (ose ekuivalente në monedha të tjera) ju lutem kontaktoni me Departamentin e Thesarit për të marrë kurs preferencial. Kursi zyrtar i këmbimit është subjekt i ndryshimeve që reflektojnë tregjet ndërkombëtare monetare.

Për tarifa dhe komisione që paguhen nga llogaria juaj në bankë kursi i këmbimit që do aplikohet është kursi fiks i këmbimit i paracaktuar nga Banka e Shqipërisë.

Lidhje e Shpejte