Kursi i Kembimit

Kursi i kembimit perditesuar ne 2020-01-18 17:30.

Monedha Blerje Shitje
EUR / ALL 120.70 123.70
USD / ALL 107.70 111.70
GBP / ALL 141.00 146.00
ALL / EUR 0.0081 0.0083
USD / EUR 0.8783 0.9186
GBP / EUR 1.1399 1.2096
EUR / GBP 0.8267 0.8773
ALL / GBP 0.0068 0.0071
USD / GBP 0.7377 0.7922
EUR / USD 1.0886 1.1386
GBP / USD 1.2623 1.3556
ALL / USD 0.0090 0.0093

Banka e Shqipërisë e shpall kursin fiks te këmbimit cdo ditë në orën 12.00 - 13.00. 

Për shuma më të mëdha se 1000 Euro (ose ekuivalente në monedha të tjera) ju lutem kontaktoni me Departamentin e Thesarit për të marrë kurs preferencial. Kursi zyrtar i këmbimit është subjekt i ndryshimeve që reflektojnë tregjet ndërkombëtare monetare.

Për tarifa dhe komisione që paguhen nga llogaria juaj në bankë kursi i këmbimit që do aplikohet është kursi fiks i këmbimit i paracaktuar nga Banka e Shqipërisë.

Lidhje e Shpejte