• Kredi per cdo qellim!

  Kredite ne Fibank ofrohen me norma interesi konkuruese dhe me fleksibilitet te larte qe nga momenti i aplikimit e deri ne aprovimin e saj!Jeni te mirepritur te perfitoni produkte kredie ne cdo dege Fibank! more
 • Kredi Konsumatore "Financo Studimet"

  Nese kerkoni te financoni studimet e femijes tuaj prane Montessori Albania ne menyre te shpejte dhe fleksibel, ju vjen ne ndihme kredia konsumatore "Finance your study". more
 • Llogari Kursimesh “Mirësevjen”

  Ky produkt i ri ju jep mundësinë e një interesi më të lartë si dhuratë mirëseardhje për të gjithë klientët e degëve të reja Fibank. more
 • Depozita "Mirësevjen"

  Ky produkt i ri ju jep mundësinë e një interesi më të lartë si dhuratë mirëseardhje për të gjithë klientët e degëve të reja Fibank: Lezhë, Sarandë dhe Lushnje more
 • Rezervo me ne

  Rezervo hotelin me kartën Fibank kudo që do të udhëtosh! more
 • Paketa "Paga Fibank"

  Cdo punonjes i Institucionit qe merr pagen ne Fibank, mund te perfitoje nga oferta speciale "Paga Fibank" per produkte dhe sherbime te ndryshme te ofruara nga Banka. more
 • Depozita Oferta 2 Vjecare

  Nese deshironi qe fondet tuaja te kene interesin me te mire athere "Depoziten 2 vjecare standarte ne LEK dhe EUR" nga Fibank eshte per ju. more
 • Karta e Kreditit - Visa Classic

  Karta e kreditit VISA nga First Inestment Bank ju ofron: more

Te zgjedhurat

Lajme

Individe

Lidhje e Shpejte