Oferta nga Fibank

Promovimet dhe produktet në fokus

 • Përfito 5% Cash Back, për çdo 20.000 lekë blerje pa kontakt

  Përfito 5% Cash Back, për çdo 20.000 lekë blerje pa kontakt

  Përfito 5% Cash Back, për çdo 20.000 lekë blerje pa kontakt

 • Kredi hipotekore 5 yje

  Kredi hipotekore 5 yje

  Bëni ëndrrat tuaja realitet! Kredi hipotekore nga Fibank duke financuar deri në 100% të planit të investimit.

 • Super bonus me kartën e kreditit VISA nga Fibank!

  Super bonus me kartën e kreditit VISA nga Fibank!

  Super bonus me kartën e kreditit VISA nga Fibank! Apliko për kartë krediti Visa dhe fito 1,000 lekë! Periudha e fushatës 1 Nentor 2021 dhe perfundon më 31 Janar 2022.

 • Kredi e Shpejtë pa interes

  Kredi e Shpejtë pa interes

  Kredia konsumatore e shpejtë është një mënyrë e lehtë dhe e arritshme për të marrë fondet që ju nevojiten për shpenzime për arsye shëndetësore në spitaleve private ose për financim të blerjeve të produkteve të ndryshme të ofruara nga klientët tanë të biznesit.

 • Kredi Konsumatore për klientët Fibank

  Kredi Konsumatore për klientët Fibank

  Kredi Konsumatore për të gjithë ju që jeni klientë ekzitues të Fibank! Shuma maksimale e financimit deri në 2 000 000 Lekë.

 • Fibank dhe Booking.com

  Fibank dhe Booking.com

  Nëpërmjet një partneriteti unik midis Fibank dhe Booking.com, kartat Fibank ju japin mundësinë të kurseni deri në 7% të çmimit për rezervime të kryera në booking.com përmes linkut: https://www.booking.com/

 • Fibank Mobile

  Fibank Mobile

  Platforma dixhitale Fibank është shërbimi elektronik bankar i ofruar nga Fibank Albania, përmes të cilit ju mund të kryeni veprime të ndryshme bankare duke përdorur telefonin, kompjuterin ose tabletin.

 • Paketa Fibank

  Paketa Fibank

  Tërhiq pagën në Fibank dhe përfitoni nga oferta speciale "Paga Fibank" për produkte dhe shërbime enkas për ju. Paketa është e fokusuar në ofrimin e kushteve më preferenciale në një kohë rekord.

 • Llogari Kursimesh

  Llogari Kursimesh

  Ky produkt i ri ju jep mundësinë që ti menaxhoni më mirë kursimet tuaja sipas qëllimeve dhe dëshirave që ju keni.

 • Pagesa Utilitare

  Pagesa Utilitare

  Kurseni kohë me pagesat!