MoneyGram

Shpejt, Lehtë, Besueshëm

MoneyGram ofron nje menyre te shpejte dhe te besueshme per te derguar tek njerezit tuaj te dashur ne te gjithe boten. Me perafersisht rreth 350 000 agjent te lokalizuar ne te gjithe boten MoneyGram eshte nje sherbim i pershtatshem per te derguar dhe per te marre para.

Me MoneyGram parat tuaja shkojne ku te doni ju dhe kur te doni ju.

Avantazhet e MoneyGram

  • Transferta kryhet per 15 minuta
  • Nuk ju duhet nje numer llogarie bankare
  • Parate tuaja jane te sigurta

Ne menyre qe te dergoni fondet juve ju duhet:

  • Mjet Identifikimi ( Karte Identiteti ose Pasaporte)
  • Shuma qe do dergoni plus tarifen
  • Ju do te merrrni numrin e references me 8- shifra qe tja jepni personit qe pret parate

Ne menyre qe te merrni fondet juve ju duhet:

  • Mjet Identifikimi ( Karte Identiteti ose Pasaport)
  • Numrin e references me 8- numra qe ju ka dhene personi qe ka derguar fondet

Sherbimi I MoneyGram ju ofrohet ne cdo dege te FIBANK (E hene - E premte, nga 18:15 a.m deri 4 p.m).