Menu e shpejtë

Kursi kembimit

perditesuar ne 2019-08-23 08:30.

Blerje Shitje
USD/ALL 107.30 111.30
USD/EUR 0.8826 0.9234
USD/GBP 0.7948 0.8562
Blerje Shitje
GBP/ALL 130.00 135.00
GBP/EUR 1.0603 1.1288
GBP/USD 1.1680 1.2582
Blerje Shitje
EUR/ALL 119.60 122.60
EUR/GBP 0.8859 0.9431
EUR/USD 1.0830 1.1330
Blerje Shitje
ALL/EUR 0.0082 0.0084
ALL/GBP 0.0074 0.0077
ALL/USD 0.0090 0.0093
më shumë

Booking-Individ

Rezervo me Booking.com

Perfito deri ne 7% ulje duke rezervuar me kartat Fibank!

Lajme nga Fibank

Fibank Albania ne bashkepunim me Vas Tour Operator ose agjensite nenkontraktore te tij, nis sezonin e veres me produkt te dedikuar per te gjithe ata qe kane deshire te udhetojne ne destinacionet e tyre aq shume te deshiruara!


Njoftojmë të gjithë klientët se gjatë vitit 2019 skadojnë Kartat e Identitetit / Pasaportat e lëshuara në vitin 2009. Në bazë të Ligjit Nr. 11/2019 PËR NJË SHTESË NË LIGJIN NR. 8952, DATË 10.10.2002, “PËR LETËRNJOFTIMIN ELEKTRONIK TË SHTETASVE SHQIPTARË”, TË NDRYSHUAR, afati i vlefshmërisë së letërnjoftimeve elektronike të shtetasve shqiptarë, të cilat janë lëshuar nga data 9.2.2009 deri në datën 31.12.2009 dhe që përfundon brenda vitit 2019, zgjatet deri në datën 31.12.2019.

Nëse jeni regjistruar në bankë me Kartë Identiteti / Pasaportë të lëshuar gjatë vitit 2009, Ju mund të kryeni veprime bankare, megjithatë nëse keni dokument aleternativ (pasaporte të pa skaduar) jeni të lutur të prezantoheni me këtë të fundit.

Me rinovimin e mjetit tuaj të identifikimit pranë strukturave përkatëse, ju lutemi ta paraqitni atë në degën më të afërt të bankës.


Ne kuader te bashkepunimit te First Investment Bank, Albania Sha me Ministrine e Arsimit, Sportit dhe Rinise lidhur me Programin Kombetar te Praktikave Profesionale te Punes, do te mirepriten studente qe do te zhvillojne praktikat profesionale prane zyrave te Bankes tone, jo vetem ne qytetin e Tiranes, por edhe neper qytetet e tjera, ku kemi perfaqesi.
Per me shume ju lutem klikoni tek linku mbi Programin Kombetar te Praktikave te punes praktika.arsimi.gov.al