back

Gezuar 1 Qershorin nga Fibank!

01 qershor 2017

Këtë vit Fibank vendosi të festojë 1 Qershorin ndryshe! Ku ka më mirë se ta festosh ditën e fëmijëve me ata fëmijë që kanë kaq shumë nevojë për të gjithë ne! Fibank në mbështetje të fushatës sensibilizuese të iniciuar nga Albana Osmani - "Ti je një Luledielli"! Inagurimi i pajisjeve të teknologjisë më të fundit pranë pavionit të Onkologjikut tek Pediatria, Tiranë.
Le t'i bashkohemi të gjithë së bashku kësaj nisme kaq të nevojshme për shoqërinë tonë!
Fibank - banka juaj pa kufi!

""Ti je një luledielli" nisi thjeshtësisht me dëshirën për të ndihmuar fëmijët e prekur nga sëmundjet e gjakut. E prekur nga shumë histori nga njerëzit që më rrethonin, që kishin humbur të shtrenjtët e tyre nga sëmundja e Shekullit, kanceri, unë vendosa të bëj diçka për ata që jetën e kanë përpara. Që ne t'ua përmirësonim sado pak! Rrugës time në realizimin e kësaj ideje gjeta shumë njerëz që kishin të njëjtën zemër ! Gjithçka ndodhi mrekullisht! Hap pas hapi deri në finalizimin e dy fazave të para .
Tani ka mbetur faza finale, mbërritja e pajisjeve dhe vendosja në Spital. Më lejoni të ndaj me ju fjalët e njërës prej doktoreshave që takova këto ditë: "Albana kjo që keni bërë me këtë fushatë, ju dhe të gjithë ata që blenë bluzat duke dhënë kontributin e tyre është aq e rëndësishme, pasi ju nuk e dini sa jetë fëmijësh do shpëtohen ... " - sinqerisht ishte e pamundur të mbaja lotët pas këtyre fjalëve! Ndaj në fund të kësaj përgjigje do them: Ia ka vlejtur çdo gjë!" - cituar nga Albana Osmani.

Comments

0
Leave a comment
  • No comments


Leave a comment

Rreth Nesh