back

Financim i shpejte per pushime – vetem nga Fibank!

07 qershor 2019

Fibank Albania ne bashkepunim me Vas Tour Operator ose agjensite nenkontraktore te tij, nis sezonin e veres me produkt te dedikuar per te gjithe ata qe kane deshire te udhetojne ne destinacionet e tyre aq shume te deshiruara!
"Financim i shpejte per pushime" eshte nje mundesi e shkelqyer per te gjithe ju qe deshironi te kaloni pushimet pa prekur kursimet tuaja personale. Eshte produkti me fantastik me Zero interes dhe jo vetem, sigurimi i shendetit per periudhen e udhetimit mbulohet nga Fibank.
Çdo person i interesuar per te kaluar pushimet ne ndonje destinacion te larget ose qe ka kosto ekstra nga ato te cilat ata kane parashikuar, mund te paraqiten prane agjensise se udhetimeve Vas Tour Operator ose nenkontraktoret e tij, te zgjedhin paketen e deshiruar, dhe te prenotojne pushimet nepermjet Fibank. Eshte kaq e shpejte!

Ky produkt ofrohet me 0 interes per te gjithe ata individe te cilet jane te punesuar ne organizata ose intitucione te ndryshme shteterore, private apo me te ardhura lehtesisht te verifikueshme. Kredia kalon nepermjet transfertes bankare direkt ne llogarine e agjensise se udhetimit.

Fibank është gjithmonë pranë jush si partneri juaj më dinamik, me produkte te dedikuara, duke ju ndihmuar të plotësoni kërkesat tuaja dhe të realizoni dëshirat në çdo moment.

 

 

Comments

0
Leave a comment
  • No comments


Leave a comment

Rreth Nesh