back

Fibank sjell produktin me te ri ne treg - Kartat Contactless!

07 maj 2019

Kartat pa kontakt jane nje mundesi e shkelqyer per kedo. Ato mundesojne kryerjen e pagesave me shpejt, me lehte, thjesht duke prekur karten tek lexuesi perkates per te paguar ne nje sekonde. Kartat contactless kanë një çip brenda tyre që lëshon valë. Në plastikë është ndërtuar një antenë për të siguruar lidhjen me një lexues contactless. Ne synojme vazhdimisht qe sherbimet e ofruara te mundesojne lehtesi ne stilin e jeteses per te gjithe klientet.

"Ky produkt ofron fleksibilitet ne jeten e perditshme te konsumatorit dhe synon te permiresohet vazhdimisht nepermjet teknologjise inovative. Per te gjithe konsumatoret qe udhetojne shpesh kartat kontaktles mundesojne blerje teper te shpejte te sherbimeve ne metropole te medha si Londra, Parisi, Athina, Roma, etj. Karta kontaktles eshte me e sigurt se gjenerata e kartave te kaluara, duke mundesuar transmetim ne menyre te inkriptuar." - thote Drejtori i Departamentit te Kartave, Z. Erion Maxhari.

 

Comments

0
Leave a comment
  • No comments


Leave a comment

Rreth Nesh