back

Fibank emeton me sukses obligacionin me vlere 2 milione Euro

06 maj 2019

Fibank emetoi obligacionin e pare, ne shumen 2 milione Euro, nepermjet nje oferte private.

Rreth nje muaj me pare Autoriteti i Mbikqyrjes Financiare miratoi prospektin e paraqitur nga Fibank, ne te cilin percaktohej emetimi i obligacioneve me afat 7-vjecar, ne monedhen Euro, me norme interesi fikse prej 4.5% ne vit.
"Fibank eshte banka e dyte ne Shqiperi e cila emeton obligacionet e saj. Ne kete menyre ajo ruan rolin e saj pionier ne tregun financiar shqiptar dhe vijon te kontribuoje ne zhvillimin e tregut te kapitaleve ne vend. Iniciativat e saj ne kete drejtim jane te dukshme dhe ne rritje. Jo rastesisht Fibank prej vitesh ka qene e vetmja banke depozitare per Fondet e Pensioneve dhe Investimeve" - thote Elma Lloja, Drejtore Ekzekutive ne Fibank.

 

 

 

Comments

0
Leave a comment
  • No comments


Leave a comment

Rreth Nesh