back

Fibank & Booking.com nje partneritet unik

01 korrik 2019

Gati per pushime?

Nese e rezervon ne faqen http://travel.fibank.al , ju rimbursohet ne llogari deri ne 7% e shumes!

Ne faqen http://travel.fibank.al mund te gjenden te gjitha hotelet qe Booking ofron ne te gjithe boten. Fale nje partneriteti unik midis Fibank & Booking.com, kartembajtesit mund te perfitojne nga oferta fantastike, rimbursim ne karte deri ne 7% te vleres totale.

Ju rezervoni hotelin me karten Fibank, hoteli konfirmon qendrimin tuaj dhe Fibank depoziton ne karte deri ne 7% te vleres se shpenzuar.


E ku ka me bukur se nje rimbursim ne karte pasi keni ardhur nga pushimet tuaja!
Nese kryeni nje rezervim hoteli per disa nete dhe shuma totale e rezervimit eshte 450 EUR, ne fund te muajit pasardhes Fibank ju rimburson ne karte vleren 20 EUR (4.5% per kete rast mesatar)!


Te keni një kartë bankare eshte nje komoditet shume i favorshem ne jeten e perditshme. Ju mund të kryeni blerje online me lehtesi maksimale, mund te rezervoni bileta avioni, te paguani darka në restorante, mund të bëni pazare në dyqane dhe qendra tregtare dhe sigurisht të tërhiqni para në çdo bankomat me logon VISA, në të gjithë botën.
Fibank ofron karta të sigurta qe i shtojne vlere burimeve tuaja financiare!

 

 

 

Comments

0
Leave a comment
  • No comments


Leave a comment

Rreth Nesh