back

Fibank Albania hap degën e tretë brenda kesaj vere

01 shtator 2018

Hapet dega në Lushnje, dega e tretë e re gjatë kësaj vere

Fibank Albania po vijon intensivisht me strategjinë e saj të zgjerimit dhe dega e Lushnjës është e treta e hapur për këtë verë. Zgjerimi i rrjetit është pjesë e strategjisë se Fibank, ne kuader te zhvillimeve aktuale në tregun bankar shqiptar.

Fibank Albania eshtë banka e vetme që po rrit rrjetin e degeve gjatë kësaj periudhe. Banka ka pasur nje ecuri pozitive ne te gjithe treguesit financiar gjate dy viteve te fundit, dhe ishte e para persa i perket eficences ne 6-mujorin e pare te vitit 2018, e arritur ne saje te përkushtimit te plotë të një ekipi profesional dhe mbeshtetjes se vazhdueshme te grupit bankar Fibank.

Strategjia aktuale synon të shfrytëzoje mundësitë që ofron tregu bankar, te forcoje ekipin me profesioniste te mire si dhe te ofroje produkte e sherbime cilesore. Ekipi i dedikuar i Fibank synon të rrisë bazën e konsumatorëve duke i kushtuar vëmendje të veçantë çdo klienti.

Comments

0
Leave a comment
  • No comments


Leave a comment

Rreth Nesh