back

Depozita Fibank

Fibank ju ofron depozita te shumllojshme me fleksibilitet te larte!

 

"Depozita Dinamike 4 vjecare", me norma interesi progresive deri ne 6.5% ne Lek, 2.5% ne EUR/USD.

 

“Depozita 2 Vjecare” me interesa 2% ne Lek & 1% ne EUR.

 

Nese deshironi qe fondet tuaja te jene ne dispozicionin tuaj pa asnje kufizim dhe te marrin interes te larte, atehere “DEPOZITA E HAPUR” eshte per ju ne LEK & EUR. Kjo depozite ju ofron mundesine per te Depozituar dhe Terhequr kurdo pa humbur interesat e akumuluara.

 

A e dini se Fibank ka interesin me te larte per nje Llogari Kursimi se nje banke tjeter per nje depozite 1 vjecare?!
Ne Llogarine e Kursimit Fibank keni mundesine qe ti menaxhoni me mire kursimet tuaja. Ju mund te depozitoni dhe terhiqni kur te deshironi pa humbur interesat!

Depozita “Rekord” ju ofron mundesine te merrni interesin qe ne fillim!
Perfitoni nga avantazhet qe ofron Depozita “Rekord” ne LEK/ EUR/ USD. Eshte nje kombinim i interesave te larta dhe pageses se menjehereshme te te gjithe shumes se interesit ne diten e depozitimit.

Oferta

Lidhje e Shpejte