back

Dege e re ne Rrjetin Fibank

13 maj 2019

Fibank paraqitet me degen e 4-rt ne Tirane dhe te 14 per te gjithe rrjetin Fibank Albania. Kjo dege eshte e pozicionuar ne nje zone shume te pershtatshme per biznesin bankar dhe lehtesisht e aksesuseshme per klientet. Fasada eshte nga me te bukurat e rrjetit dhe ambjentet e brendshme jane realizuar me shume cilesi ne plotesimin e standartit te korporates sone.
Ju mirepresim ne "Bulevardi Zogu I Pare"!

Comments

0
Leave a comment
  • No comments


Leave a comment

Rreth Nesh