back

7% Rimbursim

Këtë fundvit Fibank i shpërblen të gjithë! Për çdo blerje me kartë krediti në Shqipëri ne ju rimbursojmë 7% të vlerës së produktit që keni blerë. Shijojini më shumë festat e fundvitit me kartat e kreditit të Fibank!

Kushte të përgjithshme:

 • Periudha e fushatës 3 Nëntor 2017 deri në dt 31.12.2017
 • Fushata është e vlefshme për të gjitha llojet e kartave të kreditit 
 • Kartat nuk duhet të kenë qënë me vonesë muajin paraardhës
 • Fushata është e vlefshme për të gjithë transaskionet në POS në Shqipëri
 • Transaksionet në bankomate (ATM) nuk përfshihen në fushatë
 • Shuma maksimale e transaksioneve deri në dt 31/12/2017 është 100,000 Lekë 
 • Numri i transaksioneve (blerjeve) pa limit

Detajet e ofertës:

 • Klientët duhet të postojnë foto te blerjeve në faqen e tyre në Facebook ose Instagram me hashtag #BlimekartenFibank
 • Profili i klientit në rrjetet sociale (Facebook ose Instagram) duhet të jetë aktiv dhe i hapur për një periudhë të gjatë( min 3 vjet)
 • Profili i klientit në rrjetet sociale (Facebook ose Instagram) duhet të jetë real dhe jo fallco
 • Postimi duhet të jetë publik 
 • Klientët duhet të dërgojnë foton e faturës së produktit të blerë dhe linkun e postimit të fotos në faqen e tyre në llogarinë e Fibank në Facebook / Instagram ose në WhatsApp në nr 00355688087722
 • Rimbursimi do të bëhet në llogarinë e kartës së kreditit çdo të premte

Fibank ka të drejtë të mbyllë fushatën para afatit të përcaktuar.

Lidhje e Shpejte