Menu e shpejtë

Kursi kembimit

perditesuar ne 2019-09-22 21:00.

Blerje Shitje
USD/ALL 107.80 111.80
USD/EUR 0.8844 0.9253
USD/GBP 0.7667 0.8245
Blerje Shitje
GBP/ALL 135.60 140.60
GBP/EUR 1.1034 1.1726
GBP/USD 1.2129 1.3043
Blerje Shitje
EUR/ALL 119.90 122.90
EUR/GBP 0.8528 0.9063
EUR/USD 1.0807 1.1307
Blerje Shitje
ALL/EUR 0.0081 0.0083
ALL/GBP 0.0071 0.0074
ALL/USD 0.0089 0.0093
më shumë

Booking-Individ

Rezervo me Booking.com

Perfito deri ne 7% ulje duke rezervuar me kartat Fibank!

Lajme nga Fibank

Media ndërkombëtare pasqyron ecurine e mire financiare të Fibank Albania. Per me teper informacion, klikoni ne: http://bit.ly/2lGoqmS

 


Njoftojmë të gjithë klientët se gjatë vitit 2019 skadojnë Kartat e Identitetit / Pasaportat e lëshuara në vitin 2009. Në bazë të Ligjit Nr. 11/2019 PËR NJË SHTESË NË LIGJIN NR. 8952, DATË 10.10.2002, “PËR LETËRNJOFTIMIN ELEKTRONIK TË SHTETASVE SHQIPTARË”, TË NDRYSHUAR, afati i vlefshmërisë së letërnjoftimeve elektronike të shtetasve shqiptarë, të cilat janë lëshuar nga data 9.2.2009 deri në datën 31.12.2009 dhe që përfundon brenda vitit 2019, zgjatet deri në datën 31.12.2019.

Nëse jeni regjistruar në bankë me Kartë Identiteti / Pasaportë të lëshuar gjatë vitit 2009, Ju mund të kryeni veprime bankare, megjithatë nëse keni dokument aleternativ (pasaporte të pa skaduar) jeni të lutur të prezantoheni me këtë të fundit.

Me rinovimin e mjetit tuaj të identifikimit pranë strukturave përkatëse, ju lutemi ta paraqitni atë në degën më të afërt të bankës.


Ne kuader te bashkepunimit te First Investment Bank, Albania Sha me Ministrine e Arsimit, Sportit dhe Rinise lidhur me Programin Kombetar te Praktikave Profesionale te Punes, do te mirepriten studente qe do te zhvillojne praktikat profesionale prane zyrave te Bankes tone, jo vetem ne qytetin e Tiranes, por edhe neper qytetet e tjera, ku kemi perfaqesi.
Per me shume ju lutem klikoni tek linku mbi Programin Kombetar te Praktikave te punes praktika.arsimi.gov.al