back

SMStatus&Email Notification

Njoftohuni në kohë reale me SMS për veprimet me kartë.
Duke marrë një SMS për cdo veprim me kartën tuaj, ju mund të mbroheni nga veprime të pa-autorizuara dhe te jeni në dijeni mbi çdo përdrom të kartës. Ky shërbim ju mundëson të njoftoheni edhe mbi këstin e kredisë, detyrimet e kartës, etj.
Informohuni më tepër pranë degëve Fibank ose në qëndren tonë te kontaktit.

Customer Support