back

Transferta

Fibank ju ofron mundësi për të bërë pagesa në monedhen kombëtare brenda vendit dhe ne monedhe të huaj, si brenda dhe jashtë vendit. Ju mund të prisni transferta hyrese në llogaritë tuaja, dhe të transferoni para te të afërmit, miqtë ose partnerët tuaj.Transferta

Lidhje e Shpejte