back

#PushimeneShqiperi

Çdo klient i Fibank Albania, mund të përfitojë deri në 20% ulje në disa nga hotelet më të mira ne Shqiperi, si në bregdetin Jon (Sarandë), edhe ne Adriatik (Lezhë) apo në qytetin e një mijë e nje dritareve, Berat!

Kushte të përgjithshme:

  • Periudha e fushatës është nga data 26 Qershor 2020 deri në datën 30 Shtator 2020
  • Fushata është e vlefshme për të gjithe klientet e Fibank te cilet jane te rregjistruar ne sistemin tonë bankar
  • Ulja perfitohet nëse kryeni pagesën e qendrimit tuaj në Hotel ne cash ose me POS nëpërmjet kartës Fibank
Detajet e ofertës:
  • Klientët e Fibank të cilët janë të interesuar të kalojnë pushimet e tyre dhe të përfitojnë nga ofertat e partnerëve Fibank mund te zgjedhin një ndër hotelet në këtë listë:
  • Telefononi recepsionin dhe kryeni rezervimin tuaj duke u prezantuar si Klient ekzistues i Fibank Albania.
  • Hoteli do te konfirmoje qe jeni klient i Fibank dhe do te procesoje me rezervimin e pushimeve tuaja.
  • Pasi te paraqiteni ne Hotel dhe te kryeni pagesen per qendrimin tuaj do te perfitoni ne Çast uljen sipas listes se publikuar.

Fibank ju uron Qendrim te kendshem dhe pushime te mbara!

Kartat

Lidhje e Shpejte