back

Kartat e Kreditit me Keste

Ju njohim me gjeneratën e re të kartave të kreditit Revolving (me këste), të cilat janë më shumë të përshtatshme për këdo. Kjo kartë është dizenjuar për të përmbushur të gjitha nevojat për blerje dhe për tërheqje emergjente parash kudo ku shihni logon VISA.

Shpenzoni të qetë pa menduar për gjendjen e portofolit tuaj pasi për këtë mendon Fibank.

Ne ju ofrojmë një limit kredie të shpejtë dhe të thjeshtë, të cilin mund ta përdorni pa komision për çdo blerje në të gjithë botën në POS kudo ku shihni logon Visa, si dhe për blerje në Internet.Ne ju ofrojmë një periudhë falas deri në 45 ditë për të shlyer detyrimin mbi blerjet tuaja.

Gjithashtu, ju mund të tërhiqni para në bankomate brenda dhe jashtë Shqiperisë me komision minimal. 

Ju mund të paguani gjithë shumën e shpenzuar dhe të mos paguani asnjë interes, ose mund të paguani thjesht 5% të shumës së shpenzuar muaj pas muaji.

Kartat e Kreditit me Keste

Lidhje e Shpejte