Kursi i Këmbimit

Kursi i kembimit perditesuar ne 2018-09-25 13:00.

Monedha Blerje Shitje
EUR / ALL 124.70 127.70
USD / ALL 105.40 109.40
GBP / ALL 138.30 143.30
GBP / EUR 1.0830 1.1492
USD / EUR 0.8329 0.8691
ALL / EUR 0.0078 0.0080
ALL / GBP 0.0070 0.0072
EUR / GBP 0.8702 0.9234
USD / GBP 0.7355 0.7910
GBP / USD 1.2642 1.3596
ALL / USD 0.0091 0.0095
EUR / USD 1.1506 1.2006

Banka e Shqipërisë e shpall kursin fiks te këmbimit cdo ditë në orën 12.00 - 13.00. 

Për shuma më të mëdha se 1000 Euro (ose ekuivalente në monedha të tjera) ju lutem kontaktoni me Departamentin e Thesarit për të marrë kurs preferencial. Kursi zyrtar i këmbimit është subjekt i ndryshimeve që reflektojnë tregjet ndërkombëtare monetare.

Për tarifa dhe komisione që paguhen nga llogaria juaj në bankë kursi i këmbimit që do aplikohet është kursi fiks i këmbimit i paracaktuar nga Banka e Shqipërisë.

Lidhje e Shpejte