back

Overdraft nga FIBANK

Me nje Overdraft nga Fibank ju mund te mbuloni shpenzimet tuaja te papritura, një paketë pushimi ose një ekskursion, paguani tarifat tuaja të shkollimit dhe libra ose te beni cdo deshire tuajen realitet.

Monedha
Tipi i Kredise
Pagesa
Afati i Kredise
Kolaterali
Overdraft

Lidhje e Shpejte