back

Oferta nga Fibank

 • #pushimeneShqiperi

  Çdo klient i Fibank Albania, mund të përfitojë deri në 20% ulje në disa nga hotelet më të mira ne Shqiperi, si në bregdetin Jon (Sarandë), edhe ne Adriatik (Lezhë) apo në qytetin e një mijë e nje dritareve, Berat! more
 • Kartat Contactless

  Kartat Gati ne 24 Ore. Paguan pa kontakt. Paguaj me karten Contactless dhe qendro i sigurt. Bli produkte te ndryshme, bej pagesat online. Merr karten Fibank ne 24 ore. more
 • Kredi Hipotekore 100% financim!

  Kredi Hipotekore 100% financim!Afat deri ne 30 vjet. 100% financim te investimit Pa sigurim jete. more
 • Llogari Kursimi

  Llogari Kursimi Depoziton dhe terheq kurdo Nuk humb asnje dite interesin e larte. more
 • Fibank mundëson pagesën automatike të faturës së energjisë elektrike!

  - Shërbimi automatik i debitimit të llogarisë - Ky shërbim ju ofron që në çdo datë të zgjedhur nga ju, të debitohet automatikisht llogaria juaj për faturën mujore të energjisë elektrike.Në datën e zgjedhur, mjafton vetëm që ju të keni fonde të mjaftueshme në llogarinë nga ku është urdhëruar kjo pagesë". more
 • Paketa "Personat Fizik"

  Paketa Fibank per Personat Fizik dhuron: Mirembajtje llogarie - FALAS; Pagesat e taksave dhe sigurimeve shoqerore - FALAS; Karte krediti per biznese - FALAS per 1 vit; Kredi konsumatore me 1% më pak se norma standarde; Financim i 6 pagave për stafin tuaj; more
 • Kredi per cdo qellim!

  Kredite ne Fibank ofrohen me norma interesi konkuruese dhe me fleksibilitet te larte qe nga momenti i aplikimit e deri ne aprovimin e saj!Jeni te mirepritur te perfitoni produkte kredie ne cdo dege Fibank! more
 • Pensioni ne shtepine tuaj

  Kujdesemi per Ju! Fibank shperndan pensionet ne shtepi, pa kosto ekstra. #qendro i sigurt. more
Oferta

Lidhje e Shpejte