back

Njoftime SMS dhe e-mail

Njoftohuni në kohë reale me SMS për veprimet me kartë.

Duke marrë një SMS për cdo veprim me kartën tuaj, ju mund të mbroheni nga veprime të pa-autorizuara dhe te jeni në dijeni mbi çdo përdrom të kartës. Ky shërbim ju mundëson të njoftoheni edhe mbi këstin e kredisë, detyrimet e kartës, etj.

Informohuni më tepër pranë degëve Fibank ose në qëndren tonë te kontaktit.

Ndihme & Sherbimi ndaj klientit

Lidhje e Shpejte